The New Yorker denkt het aantal abonnees binnen vijf jaar te kunnen verdubbelen

Als een van de weinigen moet The New Yorker het wat betreft inkomsten vooral van abonnees hebben. Ondanks een forse prijsstijging stijgt het aantal abonnees nog steeds, en komt inmiddels 65% van de omzet uit inkomsten van lezers. Die groei in het aantal abonnees is juist weer interessant voor adverteerders, merkt moederbedrijf Condé Nast. De positieve cijfers stemmen hoopvol – zo hoopvol dat het magazine verwacht het aantal betalende abonnees in 2023 te hebben verdubbeld. Dat willen ze vooral bereiken door nieuwe markten aan te boren met een specifieke interesse (data lieten bijvoorbeeld zien dat lezers de artikelen over politiek en cultuur vooral waarderen), maar ook door zich te richten op andere Engelstalige landen.